Välkommen till Lyko Professional

– där exklusivitet, kreativitet ochframgång går hand i hand.

Vi är tacksamma för möjligheten att vara din samarbetspartner när du
strävar efter att nå exklusivitet, kreativitet och framgång inom frisörbranschen.
Hos oss hittar du inte bara högkvalitativa hårprodukter och varumärken; du
hittar en partner som förstår dina drömmar som frisör och vill hjälpa dig att
förverkliga dem. Vi är mer än en enkel "one-stop-shop",  vi är din följeslagare mot framgång.

Här är några skäl till varför du bör överväga att välja oss:

Exklusivt Sortiment: På Lyko Professional väljer vi noggrant ut ett speciellt urval av högkvalitativa produkter och varumärken, inklusive populära namn som Waterclouds, XL, Neccin, Crush och Add Some hårfärg. Vi inkluderar också internationella storspelare som Davroe och Fanola för att erbjuda ett sortiment som är över dina förväntningar.

Utbildning som Förbättrar: Vi inser vikten av att hålla sig uppdaterad inom frisörbranschen. Därför erbjuder Lyko Professional olika utbildningar och kurser för att förbättra dina färdigheter och hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna.

En Webbshop i Världsklass: Glöm komplicerade inköps-processer. Genom vår enkla och omfattande webbshop kan du enkelt få tillgång till branschens bästa produkter och varumärken på ett och samma ställe.

Ett Partnerskap som Prioriterar Dig: Din framgång är vår framgång. Vår engagerade kundtjänst och support finns alltid här för att hjälpa dig och ge dig det stöd du behöver för att blomstra som frisör.

På Lyko Professional strävar vi efter att vara mer än bara en leverantör.

Vi är din pålitliga partner, din källa till kreativ inspiration och din resurs för att skapa det mest imponerande inom frisörbranschen. Med våra verktyg kan du utmana normerna och skapa stilar som imponerar både på dina kunder och dina kollegor.
Låt oss tillsammans skapa magi, utforska nya möjligheter och göra din vision till verklighet.

Kontakta oss idag för att bli en del av vår exklusiva gemenskap på Lyko Professional och ta din frisörkarriär till nästa nivå! Vi ser fram emot att vara en del av din framgångssaga.